Landwinkels

Zwarte Bessensap

Het Oldambtster Zwarte Bessensap is bij verscheidene Landwinkels verkrijgbaar in 2 varianten: 40% Sap en 100% sap.

 

40% Zwarte Bessensap is een bijzonder lekker sap. Het bevat puur bessensap met een oplossing met water van 40% en bevat een kleine toevoeging van rietsuiker. Het sap is erg gezond en heeft een gunstige werking op bepaalde ziektes en kwalen.

 

100% Zwarte Bessensap is vergelijkbaar met het hierboven beschreven 40% Sap alleen is de concentratie hoger, doordat er geen water of suiker aan het sap is toegevoegd. Het wordt vaak verdund met water of door het dessert gebruikt omdat de smaak van het sap tevens een stuk sterker is.

 

Meestal wordt het 100% Zwarte Bessensap gebruikt tegen bepaalde ziektes en kwalen. De zwarte bes staat bekend om haar reinigende en ontztekingsremmende werking en is uitermate geschikt in de strijd tegen bepaalde lichamelijk klachten. 's Ochtends en 's Avonds de hoeveelheid van een borrelglas 100% bessensap is voldoende om uw klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen, blijkt uit ervaring van vele van onze vaste klanten. Wij hebben een opsomming gemaakt van verschillende klachten die door het 100% sap wellicht verholpen of verminderd worden:

 

Aderverkalking, Atroze, Blaasontsteking, Blaasjes/Blaren in Mond, Bloeddrukproblemen, Darmklachten, Leveraandoeningen, Nierstenen, Parkinson, Pijnlijke Botten, Reuma, Verslechterde Stoelgang, Suikerziekte, Vermoeidheid.

 

Zwarte Bessensap heeft dus een reinigende werking op bloed- en urinewegen.  Wilt u hierover nog een aantal wetenschappelijke artikelen lezen, klikt u dan hier.